Service

Sydeuropa

Spanien og Portugal 

Vi kan tilbyde et stærkt setup på den Iberiske halvø. Vores agenter, Moldtrans i Spanien og X-Trans i Portugal, er dedikeret til deres arbejde, og sætter en ære i at løse selv de mindste opgaver. De har begge haft transporter til og fra Danmark siden 90erne, og har derfor et indgående kendskab til det danske marked.

Ydermere har personalet hos Sparta Logistics mange års erfaring i området, så denne kombination og vores indbyrdes sammenspil betyder, at vi kan lave tilpassede logistikløsninger med stor ekspertise.

 

 

Italien

Sparta Logistics kan i dag tilbyde flere ugentlige afgange til/fra Italien. Vi har i mange år opereret med transporter til og fra Italien, og har af den grund oparbejdet en stor ekspertise i Støvlelandet. Vi forsøger altid at tilpasse transportløsningen til den enkelte kundes behov, og det gælder også til og fra Italien, hvor vi i dag opererer med transportløsninger til alle afkroge i landet.

Mikkel Münter Sparta Logistics
MIKKEL MÜNTER

Tyrkiet/Portugal/Spanien/Italien imp/exp
mikkel@spartalog.com
+45 6988 4916

FORDELE MED SPARTA LOGISTICS:

– Pålidelige agenter i Italien, Spanien og Portugal som har stort kendskab til det danske marked

– Erfarent og serviceminded personale med stort lokal kendskab til Sydeuropa

– Egne terminaler i Danmark

– Flere ugentlige afgange

Fragttilbud

Få et uforpligtende fragttilbud

Har du brug for en pris eller en kalkulation til en aktuel transport, så er du velkommen til at bestille et uforpligtende fragttilbud. Vi har flere ugentlige afgange til Baltikum, Ukraine og Rusland.

Kontorer

Her finder du os

Danmark
Estland
Letland
Litauen
Ukraine
Tyrkiet
Portugal
Spanien
Italien