Service

Rusland og Ukraine

Mange kalder Ukraine og Rusland for “det vilde østen“. Men det er forkert. Man skal bare kende spillereglerne. Vi har erfaringen og den lokale tilstedeværelse, og vores eget kontor i Moskva sikrer en præcis spedition. Vi kan levere russisk fortoldning, hvis det er nødvendigt, og på den måde sikre dør-til-dør transport.

 

Har du fragt til og fra Rusland & Ukraine er Sparta Logistics en oplagt partner. Vi har mange års erfaring med transporter til og fra disse lande, og har egne kontor i både Moskva & Kiev med lokalt ansatte, der ved præcist hvordan logistikken optimeres. Vi kan have nok så meget styr på vores sager, men opstår der komplikationer ved grænsen eller toldterminalen, er det vigtigt med lokalt personale, der har erfaring og ved hvordan evt. problemer håndteres. Transport og logistik passer ikke altid ind i firkantede kasser. Derfor forsøger vi altid at være fleksible og løsningsorienterede for at imødekomme jeres behov og ønsker. Vi er dedikerede og ærekære omkring vores arbejde, så vi kan ikke være tilfredse før vores kunder er det.

Claus Hammer Sparta Logistics
CLAUS MIDTGAARD HAMMER

Ukraine imp/exp
claus@spartalog.com
+45 6988 4471

FORDELE MED SPARTA LOGISTICS:

– Eget kontor i Moskva

– Eget kontor i Kiev

– Stort lokal kendskab

– Mange års erfaring med CIS lande (Commonwealth of Independent States)

Fragttilbud

Få et uforpligtende fragttilbud

Har du brug for en pris eller en kalkulation til en aktuel transport, så er du velkommen til at bestille et uforpligtende fragttilbud. Vi har flere ugentlige afgange til Baltikum, Ukraine og Rusland.

Kontorer

Her finder du os

Danmark
Estland
Letland
Litauen
Rusland
Ukraine
Tyrkiet
Portugal
Spanien
Italien