Service

Baltikum

Baltikum er tæt på, men også stadig langt væk. Vi har meget stor erfaring med transport af alle typer varer til/fra Estland, Letland og Litauen. 


Både tørgods, fulload, stykgods og temperaturreguleret. Vi har lokale kontorer i alle lande og egen terminal i Litauen til at sikre hurtig og præcis omladning. Vi kører til Baltikum i egne biler og har tre ugentlige afgange, hver uge. 

 

Har du fragt til og fra Baltikum er Sparta Logistics en oplagt partner. Med vores egen trailer flåde har flere ugentlige stykgods og partload afgange i begge retninger, og en daglig full load service. Transport og logistik passer ikke altid ind i firkantede kasser. Derfor forsøger vi altid at være fleksible og løsningsorienterede for at imødekomme jeres behov og ønsker. Vi er dedikerede og ærekære omkring vores arbejde, så vi kan ikke være tilfredse førend vores kunder er det. Med egne kontorer i de 3 baltiske lande, og egne terminaler,  kontrollerer vi hele transportkæden fra afsender til modtager

Ole Andersen Sparta Logistics
OLE ANDERSEN

Baltikum eksport
ole@spartalog.com
+45 6988 4470

FORDELE MED SPARTA LOGISTICS:

– Egne kontorer i de Baltiske lande

– Egen trailer flåde

– Egne terminaler i Baltikum & Danmark

– Kontrol af transport fra dør til dør

Fragttilbud

Få et uforpligtende fragttilbud

Har du brug for en pris eller en kalkulation til en aktuel transport, så er du velkommen til at bestille et uforpligtende fragttilbud.

Kontorer

Her finder du os

Danmark
Estland
Letland
Litauen
Ukraine
Tyrkiet
Portugal
Spanien
Italien