Ledige stillinger

Vi har pt. ingen ledige stillinger

BESAT – Baltikum, Ukraine og projektlaster 

Vil du være en del af et ejerledet speditionsfirma,  der har fundet en succesformel – både som virksomhed og som team? Vil du gerne arbejde i en organisation, hvor der er højt til loftet, korte beslutningsprocesser og stort frihed under ansvar? Som kom med på rejsen og bliv en del af Sparta Logistics, hvor vi lige nu søger en dygtig Key Account Manager til hovedkontoret i Hørning ved Aarhus.

Du bliver en del af vores salgsteam og har direkte reference til vores adm. direktør. Du bliver salgsansvarlig for vores egne trafiker til og fra Baltikum, Ukraine samt projekterlaster i samme område. Du bearbejder emner med potentiale for nysalg, men vil også følge op på nuværende samarbejdsrelationer, herunder også besøg til egne kontorer og agenter i udlandet. Du afgiver tilbud i tæt samarbejde med de trafikansvarlige og samarbejder iøvrigt med salgstemaet for Sydeuropa og vores expressprodukter.

Lidt om dig

Som kollega er du initiativrig med gå-på-mod. Du brænder for salg og trives med at arbejde selvstændigt, og træffer beslutninger, der viser ansvar for helheden. Vi ser gerne, at du;

  • har KAM salgserfaring – gerne med speditions baggrund, men det er ikke et krav
  • er effektiv, serviceminded og trives med en hektisk hverdag.
  • er drevet af vilje, engagement og proaktivitet.
  • har en positiv indstilling, og bevarer roen, og det gode humør, i pressede situationer.
  • er løsningsorienteret og forstår at give god kundeservice.
  • er en god købmand, der har sans for at tænke ud af boksen, når det kræves

Hos Sparta Logistics får du en hverdag præget af godt humør og plads til sjov – og så er vi gode til at hjælpe og støtte hinanden på tværs. Så har du lyst og er klar til nye udfordringer, så håber vi, at høre fra dig.

Har du spørgsmål til ovenstående stillinger, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Nikolaj Kock på 28872300. Din ansøgning med C.V bedes du sende til nk@spartalog.com.

Sparta Logistics er et privatejet speditionsselskab med nyt hovedkontor i Hørning ved Aarhus og afdeling med egen terminal i Glostrup. Sparta Logistics har egne kontorer i Tallinn, Riga, Klaipeda, samt i Kiev. Via vores stærke agentnetværk tilbyder vi transporter til og fra øst – og sydeuropa. Vi har netop rundet en egen trailerflåde på 100+.