Vi søger speditører til Aarhus kontoret – Baltikum

Vi søger speditører til Aarhus kontoret  - Baltikum

Vil du være en del af et team, der har fundet en succesformel – både som virksomhed og som team ? Vil du gerne arbejde i en organisation, hvor der er højt til loftet, korte beslutningsprocesser og stort frihed under ansvar? Som kom med på rejsen og bliv en del af Sparta Logistics, hvor vi lige nu søger dygtige speditører til hovedkontoret i Aarhus.


Speditør – Baltikum.

Vi har egne trafikker til og fra Baltikum. Din hovedopgave bliver at disponere  sendinger til og fra Baltikum med fokus på ensartet kvalitet og et højt serviceniveau. Du arbejder tæt sammen med vores egne kontorer i Baltikum, og har dialog med  kunder i Danmark og i Baltikum. Du er med transporten hele vejen, og med det mener vi, at du laver alt fra at booke vognmænd og rederi, aftale levering med kunden og til at håndtere optimering og lønsomhed.


Om dig og din profil

Som kollega er du initiativrig med gå-på-mod. Du kan lide at arbejde selvstændigt, og træffer beslutninger der viser ansvar for helheden og herigennem kan vi spille hinanden bedre. Vi ser gerne, at du;

  • er uddannet speditør og taler og skriver engelsk på højt niveau.
  • er effektiv, serviceminded og trives med en hektisk hverdag.
  • er drevet af vilje, engagement og proaktivitet.
  • har en positiv indstilling, og bevarer roen, og det gode humør, i pressede situationer.
  • er løsningsorienteret og forstår at give god kundeservice.
  • er en god købmand, der har sans for at tænke ud af boksen, når det kræves


Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Hos Sparta Logistics får du en hverdag præget af godt humør og plads til sjov – og så er vi gode til at hjælpe og støtte hinanden på tværs. Så har du lyst og er klar til nye udfordringer, så håber vi, at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Nikolaj Kock på 28872300. Din ansøgning med C.V bedes du sende til nk@spartalog.com.

Sparta Logistics er et privatejet speditionsselskab med hovedkontor i Aarhus og afdeling med egen terminal i Glostrup. Sparta Logistics har egne kontorer i Tallinn, Riga, Klaipeda, samt i Kiev. Via vores stærke agentnetværk tilbyder vi transporter til og fra øst – og sydeuropa. Vi har netop rundet en egen trailerflåde på 80+