Services

Services

Vores kompetencer

 
Østeuropa
Stykgods og fullload til og fra Baltikum, Rusland, Ukraine og øvrige tidl. Sovjetrepublikker er vores absolutte kernekompetence. Knowhow, erfaring og nogle meget stærke hold på den anden side af Østersøen er vores styrke. Vi kører med egne biler og har flere ugentlige afgange. På Baltikum kører vi både med tørgods og temperaturreguleret.
 
Tyrkiet og Portugal

Stykgods og fullload til og fra Tyrkiet og Portugal er ligeledes en af vores spidskompetencer. På disse markeder kan vi tilbyde dedikerede og kompetente medarbejdere hos både vores to samarbejdspartnere (YEKAS i Tyrkiet og X-Trans i Portugal) og hos SPARTA. Fra både Tyrkiet og Portugal har vi flere gange ugentlige afgange.

 
Transport (Øvrige)
Har du transport til andre steder i Europa eller verden, så kan vi også være behjælpelige med det. Vi har gode kontakter og samarbejdspartnere til det meste.
 
Kurer
Små kurer biler der kan læsse op til 1500 kg, og som kan stilles med timers varsel og være fremme næste dag i det meste af Europa. Har du noget der haster så skynd dig at ring...
 
Overdimensioneret
Er dit gods for højt eller bredt til en almindelig trailer, så kan vi også være behjælpelige med det. Vi har diverse åbne trailere kørende i trafikkerne, og kan sagtens skrue en løsning sammen til dit behov. Det gælder Baltikum såvel som Rusland og øvrige CIS. Ring eller skriv for at høre nærmere.
 
Vareforsikring
Er dit gods forsikret? NSAB2015 giver transportøren en hvis ansvarsbegrænsning. Har du ikke selv en vareforsikring, så kan vi hjælpe med at forsikre dit gods.
 
Projekt
Har du et projekt som kræver samlet levering af gods fra mange forskellige steder i Europa, så klarer vi også det. Vi har med årene oparbejdet stor erfaring i projekthåndtering som kræver koordinering i forhold til dokumenter og samlet ankomst/levering. Det være sig gods til almindelig trailer samt overdimensioneret.
 
Husspeditør
Er din tid og ressourcer ikke til at søge fragtløsninger, så kan vi hjælpe dig. Vi har gode kontakter og forbindelser til det meste, ellers finder vi det.
 
Dokumenthåndtering
Er du i tvivl om hvilke dokumenter din transport kræver, så er det altid en god ide i første omgang at stemme af med modtager. Du er altid velkommen til at ringe for råd og vejledning. Vi kan hjælpe med CMR, udførsel, oprindelsescert., forsikring m.m.