Om os

Om os

Vi er et mindre privatejet transport- og speditionsfirma som sætter en ære i at være en neutral og uafhængig spiller. Dvs. vi kan agere som samarbejdspartner for diverse logistikfirmaer, men selvfølgelig også og ikke mindst for direkte kunder. Vi duer ikke til at være en del af en stor organisation, vi er meget bedre til at være vores egne chefer. Vi har ikke noget ønske eller ambitioner om at blive en stor global operatør. Vi tror på en lille og flad organisation som hurtigt og nemt kan tage beslutninger, og som lige så hurtigt kan lave dem om igen.  


Vi har alle erfaring med Østeuropa og har i løbet af årene prøvet lidt af hvert. Vi har set nye spirende demokratier og tro på tingene fulgt af økonomisk vækst, og vi har set kriser og konflikter landene imellem. Nogle af os har været med siden 90'erne da markedskræfterne blev sat fri. Vi kender kulturen og mentaliteten i systemerne og blandt menneskene. Vi kender til de forskellige udfordringer og problemstillinger man møder undervejs. Det kan være nogle komplekse lande at have med at gøre - der er kendskab og erfaring vigtigt.
Fotos_farver_300.jpg

Uforpligtende tilbud

Har du en aktuel transport eller blot en prisforespørgsel, så er du altid velkommen til at kontakte os.
Fragttilbud

Holdet bag

Hvem er Sparta Logistics - her er en kort præsentation af de personer som tegner firmaet.
Ole_Sparta
Ole Andersen
Trafikchef Baltikum
Ole har mere end 20 års erfaring med transport og logistik på Østeuropa. Han har bl.a. et indgående kendskab til de baltiske lande, og var blandt nogle af de første danskere til at etablere sig i Baltikum. Ole har boet og arbejdet i en lang årrække i Riga og har også haft en afstikker til Moskva.

P  +45 6988 4470
E  ole@spartalog.com
Kasper-Kjærgård.jpg
Kasper Kjærgård
Trafikchef Rusland
Kasper er uddannet speditør på Rusland. Han har efterhånden en årelang erfaring med det store og udfordrende land i øst. Kasper er omhyggelig og detaljeorienteret, vigtige egenskaber når man har med Rusland at gøre.

P  +45 6988 4472
E  kasper@spartalog.com
claus.jpg (1)
Claus Midtgaard Hammer
Trafikchef Ukraine & øvrige CIS
Claus har mere end 15 års erfaring med transport på Østeuropa, i de senere år har han primært beskæftiget sig med Ukraine og Kaukasus.

P  +45 6988 4471
E  claus@spartalog.com
Nikolaj
Nikolaj Kock
General Manager
Nikolaj har mere end 25 års erfaring indenfor transport, logistik og vognmandsforretning i henholdsvis Sverige, Nordamerika, Østeuropa og Danmark og har været bosat i Canada, Sverige, Litauen, Letland.

P  +45 6988 4474
E  nk@spartalog.com
Ralle.jpg
Rasmus Holst-Rasmussen
Trafikchef Baltikum/Centraleuropa
Rasmus har mere end 10 års erfaring med transport på Østeuropa. Han har primært beskæftiget sig med transporter til og fra Baltikum, men har i det seneste år også beskæftiget sig med Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Balkan, Grækenland & Tyrkiet

P  +45 6988 4475
rasmus@spartalog.com
malene.jpg
Malene Lemme Jakobsen
Forwarder Tyrkiet / Portugal
Malene har 8 års erfaring med transport samt trafik- og proces-optimering, hovedsaligt til og fra Finland samt Baltikum og Tyrkiet. Malene er grundig og kundeminded. 

P  +45 6988 4982
malene@spartalog.com
Flemming.jpg
Flemming Baltzer
Head of sales / ansvarlig for Sydeuropa

Flemming har over 25 års erfaring indenfor transport-og logistikområdet, og har i de seneste 20 år beskæftiget sig med salg og udvikling af primært landevejstrafikker i Sydeuropa - Tyrkiet, Italien, Spanien og Portugal.


P  +45 6988 4983
flemming@spartalog.com